Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’aeroport de Girona registra gairebé 1,3 milions de passatgers aquest 2022


L’aeroport Girona-Costa Brava frega els 1,3 milions de passatgers en l’acumulat del 2022. Ara bé, encara es troba un 31% per sota les xifres del 2019, el darrer any prepandèmia segons recull l’estadística d’Aena.

La terminal de Vilobí d’Onyar ha tancat aquest novembre rebent 14.434 passatgers. Són el doble dels que hi van passar el mateix mes del 2021, quan s’estava en plenes restriccions per la covid. Tot i això, tan sols són un terç dels que va rebre al novembre del 2019. La immensa majoria de passatgers d’aquest novembre han agafat vols internacionals. I molts d’ells ho han fet amb seients de l’aerolínia de baix cost Ryanair. Al novembre, les rutes que han tingut més passatgers han estat les de Pisa, Karlsruhe-Baden Baden, Cracòvia i Londres/Stansted.

Pel que fa a operacions, però, la línia aquí és clarament ascendent. Al llarg d’aquest 2022 des de l’aeroport s’han fet 20.209 aterratges i enlairaments. Traslladat en percentatges, són un 61% més en comparació amb l’any passat i un 17% més en relació amb la del 2019. Pel que fa a mercaderies, aquest novembre des de Vilobí d’Onyar se n’han mogut 8 tones.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit