Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes recull 7.000 euros a la Col·lecta Popular


L’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes ha organitzat aquest cap de setmana la Col·lecta Popular. L’esdeveniment, que s’organitza des de fa dècades, recull fons econòmics per continuar lluitant contra la malaltia. Aquest 2022 s’han recollit un total de 6.981,22 euros en total, 2.000 més que l’any anterior.

El total obtingut de la Col·lecta Popular d’aquest dissabte i diumenge no és l’única dada positiva. Enguany també ha augmentat el nombre de voluntàries i voluntaris que han participat en la col·lecta. En total han sigut 75 persones, 17 voluntaris més que el 2021. La majoria dels i les voluntàries es van dedicar a recórrer els carrers de Blanes amb la característica guardiola verda demanant la col·laboració de qui volia fer aportacions. D’altres persones voluntàries van tenir cura de les taules que es van distribuir arreu del municipi per centralitzar la campanya de recollida de fons econòmics.

Al total de gairebé 7.000 euros recollits aquest cap de setmana per l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes caldrà afegir-hi un fons d’aportacions que s’ha activat aquesta setmana. Des de l’entitat s’ha fet una crida adreçada a les empreses i institucions que vulguin col·laborar.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit