Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’ACA destina gairebé 6,3 milions en infraestructures vinculades al cicle de l’aigua a Amer

Els treballs de la nova depuradora, que costarà 5,7 milions, començaran d'aquí a les pròximes setmanes


L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) preveu començar en les pròximes setmanes les obres de la futura depuradora d’Amer. Aquests treballs tindrien un pressupost de 5,7 milions d’euros. Ara bé, en aquesta infraestructura s’hi sumen les obres de la nova estació d’aforament del riu Brugent, que estan en marxa amb un pressupost de 579.000 euros i finançament dels fons Next Generation. La nova depuradora tindrà tractament biològic per fangs actius amb aeració perllongada. Això permetrà obtenir uns fangs estabilitzats de fàcil tractament posterior, amb capacitat per tractar 716 metres cúbics/dia. A més, s’habilitaran prop de 1.300 metres de xarxa de col·lectors i una estació de bombament.

La infraestructura se situarà al sud del nucli urbà, a prop del riu Brugent. L’aigua tractada s’aportarà en aquest curs fluvial a través d’un col·lector en gravetat de 40 metres.

El director de l’ACA, Samuel Reyes, i l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vola, acompanyats del cap de la demarcació territorial de l’ACA a Girona, Àlex Rocas, han visitat aquest dijous la nova estació d’aforament del riu Brugent. La construcció s’està fent a sota de l’estructura del Pont de Santa Brígida, amb una amplada total de més de 30 metres. L’estació també disposarà d’un connector fluvial per facilitar el pas de peixos i, permetrà conèixer els cabals aportats pel Brugent al Ter, especialment, en episodis d’avinguda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit