Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Selva i el Maresme recapten més de 8 MEUR en taxa turística a la temporada d’estiu de l’any passat

La comarca de la Selva i el Maresme són la tercera i quarta comarca, respectivament, que més han recaptat dins del conjunt català


L’Agència Tributària de Catalunya ha recaptat, a la comarca de la Selva, 5.037.000 euros en concepte de taxa turística, mentre que a la del Maresme, 3.605.000 €. Aquesta recaptació ha sigut durant la temporada d’estiu de l’any passat, és a dir, entre els mesos d’abril i setembre. Al total de Catalunya, la hisenda catalana va recaptar 102,5 milions d’euros, cosa que suposa un increment del 165% respecte al mateix període del 2017.

La recaptació de la taxa turística es distribueix entre diferents àmbits com hotels, habitatges d’ús turístic, apartaments turístics o turisme rural. També s’inclouen modalitats com albergs de joventut, càmpings o creuers, entre d’altres.

Així doncs, en els desglossats, a la Selva, d’on més s’ha recaptat la taxa turística ha sigut en hotels, amb un 80,6%. Segueixen els habitatges d’ús turístic, amb un 10,2% i els càmpings, amb un 7%. Turisme rural i apartaments turístics queden a la cua amb un 0,2% i un 1,6%, respectivament. El Maresme reprodueix la mateixa tònica. On més s’ha recaptat ha sigut als hotels, en un 87%; seguit dels càmpings, amb un 7,1%; i dels habitatges d’ús turístic, amb un 5,2%. A la comarca maresmenca el turisme rural i els apartaments turístics també queden a la cua amb un 0,1% i un 0,5% de recaptació, respectivament.

Pel que fa al percentatge total de recaptació durant la temporada de primavera-estiu, el de la Selva és del 84,0%, mentre que el del Maresme és del 86,2%. De fet, la comarca de la Selva i el Maresme són la tercera i quarta comarca, respectivament, que més ha recaptat en taxa turística. Només queden per darrere del Barcelonès i el Tarragonès.

En total, l’Agència Tributària de Catalunya va recaptar 102,5 milions d’euros. És l’import liquidat per vora 40.000 establiments turístics. Això suposa un increment del 165% respecte al mateix període del 2017. Barcelona i el seu recàrrec municipal que es cobra des del 2021 van representar el 70% del total, i la Costa Brava i Costa Daurada, un 18%. Sobre el total català, la Selva ha recaptat un 3,9% i el Maresme, un 2,8%.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit