Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La Selva és una comarca que té una mancança cultural i teatral. Falta invertir en programació d’alt nivell i equipaments”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Fel Faixedes, còmic i artista d’Arbúcies i director del Festimams. Amb ell parlem sobre l’edició d’aquest any del Festimams i, també, dels seus altres projectes.

“Moltes ganes que arribin el 13, 14, 15 i 16 de juny i que la gent s’acosti a gaudir d’aquesta vuitena edició”, apunta Faixedes. Enguany, el Festimams incorporarà novetats. Com ha explicat el seu director, destaca la “col·laboració amb Fundació Cultural Foment on hi haurà 4 espectacles de petit format més per la gent jove”, explica.

“Des del Festimams volem intentar trobar còmics nous i donem veu a artistes catalans”, assenyala el còmic. Després d’aquestes vuit edicions, Faixedes assenyala que ara “l’objectiu no és créixer més en quantitat sinó en qualitat. Volem que els artistes i el públic estiguin a gust”.

D’altra banda, la setmana passada, amb Carles Xuriguera, Faixedes va presentar un nou espectacle: Les mares. “Estem en un núvol, l’estrena va anar superbé, les crítiques han sigut boníssimes i hi ha expectatives molt altes”, explica. “Després de 26 anys de carrera dièm que és el millor espectacle que hem fet mai”, assegura.

Les mares “és un homenatge a les nostres mares en clau d’humor, un homenatge a unes dones que es van passar la seva vida cuidant als altres”, explica.

Faixedes, però, tot i avançar que aquest espectacle girarà i la intenció és portar-lo a la comarca, crítica que “la Selva no és un lloc on el teatre sigui una cosa destacada. Hi ha una mancança teatral i cultural. Falta inversió, equipaments i programacions teatrals d’alt nivell”.

Més enllà dels escenaris, com a president del FC Arbúcies, Faixedes assenyala que estan “treballant en un documental del club de futbol per ensenyar la realitat d’un poble com Arbúcies on el futbol aglutina i lliga tot el poble”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit