test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Selva celebra una jornada sobre les primeres intervencions policials en casos de violències masclistes i LGTBI+fòbiques

Hi participaran representants de cossos de seguretat i experts d'arreu de Catalunya


El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una jornada sobre les primeres intervencions policials en casos de violències masclistes i LGTBI+fòbiques. En aquesta sessió, que es farà aquest dijous 6 de juny a l’Auditori de Santa Coloma de Farners, s’abordaran els aspectes claus d’aquestes intervencions. A més, hi participaran representants de cossos de seguretat i experts d’arreu de Catalunya.

La jornada comptarà amb la ponència ‘Introducció al trauma’, que anirà a càrrec d’Ester Mas, coordinadora del Servei d’Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Selva. També hi haurà la ponència ‘Primeres intervencions policials en casos de violències masclistes’, amb la Dra. Pilar Albertin, de la Universitat de Girona.

A més, també es farà una taula rodona. Hi participaran el caporal i l’agent de l’Oficina d’Atenció a la Víctima de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma, la Policia Local de Terrassa, el Sotsinspector, el cap de la Divisió d’Inspecció i Investigació: i el cap de la Unitat d’Atenció a la Víctima de la Policia Local de Terrassa; el cap de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de la Policia Local de Salt, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, i el sergent de la Policia Local de Lloret de Mar.

La ponència, ‘Primeres intervencions policials en casos de violències masclistes’ tindrà una segona part. Aquesta sessió estarà moderada pel Dr. José Antonio Langarita, de la Universitat de Girona. També hi intervindran el fiscal delegat en delictes d’odi i discriminació de la Fiscalia Provincial de Girona dels Mossos d’Esquadra. A més dels agents de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners; la coordinadora i vocal de formació de GAYLESPOL (Associació de Policies LGTBI+I), i vicepresidenta d’EGPA (European LGBT Police Association), i la facultativa planificadora en l’àmbit de la seguretat de la Direcció General de Coordinació de Policies Locals.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit