test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La revista Descobrir dedicarà un número a les arrels mariners de la comarca del Maresme

El número dedicat a la comarca maresmenca sortirà al juny


La revista Descobrir dedicarà una edició a la comarca del Maresme i a les seves arrels marineres. El número del juny d’aquesta publicació durà el títol Maresme mariner. Amb reportatges, la revista aprofundirà en diferents àmbits de la relació de la comarca amb el mar.

La presentació de Maresme mariner s’ha fet aquest dissabte al Far de Calella. Hi han participat l’alcalde calellenc, Marc Buch, la regidora de Turisme de Calella i vicepresidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Cindy Rando. A més de la presidenta del Consorci, Carme Ponsa. També alguns dels escriptors i col·laboradors de la revista, Joan Safont i Rafael Vallbona, la cap de fotografia de Descobrir, Maria Rosa Vila; i l’editor de la publicació, Joan Morales.

Aquest número comptarà amb reportatges sobre el passat mariner de la comarca. Alguns seran ‘El llegat dels pirates’, amb informació sobre les torres de defensa i les llegendes populars d’atacs i ràtzies, o ‘El retorn a casa’, en referència als indians. També hi haurà articles com ‘Vestigis del mar’, sobre l’empremta que els pescadors i mariners han deixat en el territori i la gastronomia; ‘Una antiga terra de promissió’, amb els diferents vessants que atrauen els estiuejants; o, ‘La comarca que (no) existeix’, sobre la singularitat del Maresme i els seus pobles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit