Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Reina del Pop torna a Blanes aquest diumenge


El grup tribut a La Oreja de Van Gogh, La Reina del Pop, torna a actuar a Blanes. Serà aquest diumenge 16 de juliol en el marc de La Jarana Summer Festival, al Restaurant Carbó Negre. El grup ja va actuar l’any passat a les festes del barri de Mas Enlaire.

La Reina del Pop va néixer fa tres anys i el componen sis músics, un d’ells blanenc, i el lidera la vocalista Cel Chamorro. Aquest grup tribut a la coneguda banda basca ha actuat arreu de l’Estat amb un directe que repassa amb 26 èxits, totes les èpoques de La Oreja de Van Gogh. Ràdio Marina ha pogut parlar amb Cel Chamorro qui ha assegurat que després de cada show reben molts missatges agraint la fidelitat.

“Tenim comprovadíssim que el públic no creia recordar tan bé les lletres com desmostren als concerts, perquè es passen les dues hores de show cantant amb nosaltres i també els animem que ho facin i ens encanta, perquè ens transmet molta alegria. A més, rebem molts comentaris positius després de cada show agraint la fidelitat que tenim als discos.”

De fet, fins i tot la banda original els ha felicitat en diverses ocasions tot i que no s’havien conegut fins l’any passat, quan van coincidir a l’Arts d’Estiu de Pineda de Mar.

La Reina del Pop actuarà aques diumenge a les 21 h al Restaurant Carbó Negre de Blanes.

Foto: La Reina del Pop

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit