Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La R1 del Maresme és una de les línies de Rodalies que l’Estat traspassarà a Catalunya

Segons el pacte, només es farà el traspàs dels trams on circulin exclusivament trens de titularitat catalana. Les altres línies que es traspassaran son la R2 i R3.


La línia R1 de Rodalies, que connecta el Maresme i la Selva amb Barcelona, és una de les infraestructures incloses en l’acord entre ERC i PSOE pel traspàs de rodalies anunciat aquest dijous. L’acord també preveu el traspàs de les línies R2 i R3. Segons aquest pacte, només es farà el traspàs dels trams on circulin exclusivament trens de titularitat catalana, tot i que es crearà una comissió per analitzar-los tots i considerar si en el futur se’n podrien traspassar més. L’acord per crear la nova empresa pública Rodalies Catalunya especifica que els temes “estratègics” s’hauran d’aprovar per majoria qualificada.

ERC i el PSOE han acordat crear l’empresa pública Rodalies Catalunya, amb una participació majoritària de la Generalitat, que es dotarà dels “recursos materials i humans que avui són utilitzats i necessaris per la prestació dels serveis de Rodalies” per part de Renfe. L’empresa tindrà un consell d’administració amb participació paritària de la Generalitat i l’administració estatal, però amb un president amb vot de qualitat, proposat per l’executiu català. De tota manera, els acords considerats estratègics s’hauran de prendre per majoria qualificada, el que vol dir que el vot de qualitat del president català podria no ser suficient.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit