Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La productora El Gamatzem estrena un documental sobre el Pelegrí de Tossa


El Cinema Montserrat de Tossa de Mar s’ha omplert de gom a gom per l’estrena del documental “La flama que mai s’apaga”. Es tracta d’una peça dedicada a tot allò que envolta la tradició del Pelegrí de Tossa de Mar. En només 24 hores es van exhaurir les entrades de la primera sessió, que es va projectar el passat diumenge, i els organitzadors van programar-ne una segona pel mateix dia. En total, han vist l’estrena 700 persones.

“La flama que mai s’apaga” està produït per la productora local El Gamatzem i explica totes les vivències, elements i accions que hi ha darrere la tradició del Pelegrí de Tossa abans i durant el pelegrinatge. El documental apropa a l’espectador tots aquells fets que s’expliquen de forma popular i que sovint només es transmeten a través de la memòria oral.

La peça és el tercer documental que presenta la productora. Els dos anteriors van ser “A l’ombra del Paradís”, sobre la transformació que va patir Tossa amb l’arribada del turisme, i “No és futbol, és història”, sobre la història de la Unió Esportiva Tossa, l’entitat activa més antiga del municipi.

“A l’ombra del Paradís” va ser finalista als darrers premis Carles Rahola en la categoria de televisió

Foto: Marc Sureda

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit