Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La policia local de Tossa deixa de fer hores extra per protestar pel cas dels agents expedientats


La Policia Local de Tossa de Mar no farà hores extra en protesta per la manera com l’Ajuntament va donar a conèixer el cas dels sis agents expedientats. El portaveu del sindicat CSIF a Girona, Rafa Sánchez, explica que la decisió s’ha pres en assemblea i que es farà efectiva a partir de dilluns vinent.

El sindicat critica que el consistori emetés un comunicat explicant que s’havia obert un expedient disciplinari als sis policies i que els fets també s’havien posat en coneixement de la justícia. “És inaudit que faci un comunicat oficial, oblidant-se del principi de presumpció d’innocència i deixant aquests agents com a culpables davant la societat abans de ser jutjats”, critica el CSIF.

Divendres passat, l‘Ajuntament de Tossa de Mar va fer saber que havia obert un expedient disciplinari a sis agents de la Policia Local arran d’una intervenció del juliol. A l’escrit, explicava que havia decidit fer-ho arran d’unes imatges aportades per un ciutadà, i hi deia també que, “davant la gravetat dels fets”, aquest material també s’havia tramés a la justícia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit