test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Policia Local de Malgrat va multar 126 usuaris de patinet elèctric durant el 2022


La Policia Local de Malgrat de Mar va imposar 126 denúncies a usuaris de patinets elèctrics durant el 2022 per l’incompliment de les normes de circulació. A més, com afegeixen des de l’Ajuntament de Malgrat, 3 d’aquests vehicles de mobilitat personal (VMP) van estar implicats en accidents de trànsit.

Els patinets elèctrics tenen prohibida la circulació per les voreres, els carrers de vianants, les andanes i els passejos. Circular per alguna d’aquestes vies prohibides suposa una infracció greu i les multes poden arribar a ser de 200 euros.

Durant el 2022, agents de la Policia Local de Malgrat van interposar 126 denúncies. D’entre els objectes hi ha circular per voreres i zones de vianants, conduir sota efectes de l’alcohol i drogues, ús del telèfon mòbil o d’auriculars, no utilitzar casc i altres elements de protecció o que circulin dues persones en un VMP. A més, amb la modificació del reglament general de vehicles 2021, l’Ajuntament de Malgrat va establir els 16 anys com edat mínima per poder conduir. Així i tot, algunes de les denúncies s’han interposat perquè hi havia menors de 16 anys conduint patinets elèctrics.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit