Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Policia Local de Lloret incorpora tres agents aquest gener, i dos més a l’agost

El consistori vol crear una estructura de plantilla de la policia dimensionada i estable que doni resposta a les necessitats de la ciutat


La Policia Municipal de Lloret de Mar ha incorporat tres agents nous. Aquestes noves incorporacions són les guanyadores del procés de selecció de personal que oferia cinc places i que es va convocar el passat mes de junt amb 250 aspirants. Els altres dos agents que també passaran a formar part del cos municipal estan fent el curs de policia a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i s’incorporaran a l’agost.

Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar assenyalen que aquestes noves incorporacions responen a la voluntat del consistori de crear una estructura de plantilla de la policia dimensionada i estable. Així, esperen que el cos sigui capaç de donar resposta a les necessitats de la ciutat. També subratllen que a l’estiu la plantilla s’incrementarà amb sis interins, per un període de sis mesos, i dos interins més per substitucions per baixes.

A banda d’aquestes noves incorporacions, per aquest 2024 el consistori també preveu la creació de tres places de caporal i quatre més d’agent.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit