Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Policia Local de Caldes ha resolt més de 6.000 incidències aquest any


La Policia Local de Caldes de Malavella ha resolt aquest any un total de 6.048 incidències dins les àrees de Seguretat Ciutadana, Policia Assistencial, Trànsit, Policia de Proximitat i Serveis Municipals.

Destaquen la disminució dels accidents de trànsit en un 6 i l’augment de detencions i investigats en un 36% més que l’any passat. També és destacable l’augment de serveis de Seguretat Ciutadana en un 20%. En aquesta darrere àrea, la unitat canina K9 ha augmentat els serveis passant de 60 a 140.

En actuacions de trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol i estupefaents, manca de permís o pèrdua per punts hi ha hagut 39 atestats penals, un 20% més que l’any passat. A més, s’han fet 24 diligències per robatori amb força, el que representa un 4% més que l’any passat.

També s’han interposat denúncies per pèrdua de documentació/objectes (38), per incomplir la llei 4/2015 de protecció ciutadana (130) o per falta d’autoritzacions de menors per viatjar a l’estranger (139). En referència a les ocupacions d’immobles, actualment n’hi ha 27 (una xifra que és un 5% menys que l’any passat). Els immobles ocupats són, gairebé tots, d’entitats bancàries.

Les dades s’han donat aquest dissabte al matí en motiu de la diada del cos de la Policia Local del Municipi. L’acte s’ha celebrat a l’auditori Lluis Ferrer-Orquestra Maravella de la nova Escola de Música, coincidint amb la diada del cos.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit