Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Pirotècnia Valenciana guanya el concurs dels Focs de Blanes


La Pirotècnia Valenciana guanya, per tercera edició consecutiva, el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes. L’actuació dels valencians va ser el passat dilluns 24 de juliol i aquest dijous s’ha proclamat guanyadora de l’edició número 51 del concurs dels Focs de Blanes. Així, l’empresa valenciana fa triplet perquè va guanyar les anteriors edicions: la del 2019 i la del 2022.

Com informen des de l’Ajuntament de Blanes, la Pirotècnia Valenciana rebrà 6.000€ pel primer premi. A més, també obtindrà dos contractes en perspectiva. Un per participar l’any vinent al concurs de Blanes i un altre per tancar la Festa Major de Lloret l’any 2024. Així mateix, la Pirotècnia Valenciana rebrà el Torfeu Vila de Blanes, que se li lliurarà durant el pregó d’inici de la Festa Major de Santa Anna de Blanes del 2024.

El jurat del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes l’ha format un total de 38 persones: 9 membres de la Comissió Tècnica i els 29 homes i dones del Jurat Popular 2023. En total, la Pirotècnia Valenciana ha sumat 1.032 punts. En segon lloc ha quedat Pirotècnia Martí, amb 979,4 punts; i, en tercera posició, Pirotècnia Josman, amb 815 punts. Malgrat l’incident produït dissabte, l’Ajuntament informa que, tot i plentejar la desqualificació, d’acord amb les bases del concurs, aquest extrem no és possible.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit