Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Pegatina presenta ‘Dolce Far Niente’ a ritme de ska


La Pegatina presenta el nou single Dolce far niente (Música Global) a ritme de ska. La cançó arriba després de Candela, i la seva col·laboració amb Marissa Mur a A medio camino. Dolce far niente és una expressió italiana que defineix el plaer de no fer res. Així, el nou single en català de La Pegatina tracta sobre la inacció social i política de les persones, de com la gent s’acomoda i espera que siguin altres els que facin els canvis socials que volen. Aquesta cançó és l’últim avançament abans de la publicació del seu proper EP amb motiu del 20è aniversari de la banda.

Aquest nou single formarà part del proper EP de La Pegatina que es publicarà a finals d’aquest mes de setembre, amb motiu del 20è aniversari de la formació. A més, l’EP anirà acompanyat d’un còmic publicat per Norma Còmics.

Per celebrar l’aniversari, els de La Pegatina oferiran tres concerts molt especials. D’una banda, un al Wizink Center de Madrid -27 d’octubre-; i, de l’altra, dos al Sant Jordi Club a Barcelona -3 i 4 de novembre-. Ara bé, aquest últim ha exhaurit ja les entrades.

Foto: La Pegatina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit