Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La neu enfarina alguns punts de la Selva i el Maresme


La previsió meteorològica s’ha complert i aquest dimarts la neu ha fet acte de presència en alguns punts de la Selva i el Maresme. A la comarca de la Selva la neu ha començat a caure des de primera hora a Sant Hilari Sacalm i ha deixat petits gruixos a partir de migdia. A cotes més baixes també ha nevat en alguns punts de Tordera, al Maresme, on l’Ajuntament ha activat el pla Neucat en fase de prealerta. També s’han suspès les classes a l’escola rural d’Horsavinyà.

La neu també s’ha deixat veure a Dosrius, Arenys de Munt i diversos punts del Parc Natural del Montnegre. En canvi la neu no ha acabat arribar a punts de la costa com Blanes o Lloret.

Incidències viàries a l’Eix Transversal

La principal incidència viària a la Catalunya Central ha estat a la C-25, entre Sant Julià de Vilatorta i Santa Coloma de Farners, on s’ha prohibit el pas a vehicles pesants per la neu i el gel. També s’ha restringit el pas de camions al tram de Santa Coloma de Farners a Brunyola.

Lloret i Santa Coloma activen plans contra el fred per a persones sense llar

A Lloret de Mar el consistori ha activat la Unitat de Carrer en la campanya contra el fred per atendre les persones sense llar. El protocol, que ja es va activar la setmana passada, fa un seguiment de les persones sense llar del municipi a través de diferents visites de les treballadores socials i Protecció Civil. L’objectiu és comprovar el seu estat, facilitar-los mantes i roba d’abric i informar-los dels recursos municipals, com per exemple la possibilitat de fer ús del centre de dia El Kaliu. De moment s’ha atès setze persones.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha habilitat un espai de l’entitat Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera, a l’antic Escorxador, per a persones sense llar. L’espai estarà actiu mentre es mantingui l’episodi de baixes temperatures.

Imatge: La neu ha arribat a Sant Hilari. Foto: Laura Llunell

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit