Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La música és teràpia tot i que a vegades costi parlar de quan s’està malament, però fer-ho és molt valent i pot ajudar a més gent”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Laura Gibert, artista de Lloret de Mar. Gibert fa poca que ha publicat el seu primer EP a la nit.

Des de la publicació d’a la nit Gibert explica que hi ha “bones sensacions” i que la rebuda està sent molt bona.

La cantant recorda la primera entrevista a Ràdio Marina, ara ja fa més d’un any. “Quan vaig venir estava allà entre els taurons, no tenia ni discogràfica ni res, però des de llavors he anat aprenent molt”, explica.

a la nit és un EP amb “cançons que parlen sobre l’ansietat”. Gibert apunta que en parla “no des d’una manera per enfonsar-ho més, sinó de trobar la sortida”. “A vegades costa parlar de quan s’està malament i fer-ho em sembla que és molt valent”, diu Gibert. La lloretenca exposa que de cançons de desamor i de festa “se’n parla molt, però d’estar fatal no”. En aquest sentit, explica que un dels seus objectius és parlar-ne per “veure com sortir-ne i entre tots ajudar-nos una mica”. “És maco que algú t’escolta i diu ‘ostres és exactament el que m’està passant’, la música és teràpia i ajudar a la gent, per sobre de qualsevol altra cosa”, explica.

Pel que fa a futurs projectes, Gibert avança que pròximament sortiran a la llum alguna col·laboració i un nou tema de cara a l’estiu.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit