Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La marxa solidària #PelsValents de Caldes recapta més de 15.000 euros


La marxa solidària #PelsValents de Caldes de Malavella, celebrada aquest diumenge al matí, ha recaptat més de 15.000 euros que es destinaran a la investigació del càncer infantil. Enguany, la marxa, organitzada per la Policia Local de Caldes de Malavella, celebrava la seva cinquena edició i ha comptat amb 1408 inscrits.

La xifra recaptada supera a la d’edicions passades. Al 2019 es van aconseguir 4.350 euros i a la del 2022, 11.050 euros. Enguany, es calcula que se superaran els 15.000 euros un cop s’acabi el recompte complet de totes les aportacions.

La Marxa Pels Valents 2023 de Caldes ha comptat amb novetats. S’han estrenat dos recorreguts de BTT: un de 15 quilòmetres i, un altre de 23. A més, s’ha modificat el recorregut. En aquesta edició els participants han passat paratges emblemàtics del municipi com Sant Maurici o la bassa de Cal Llop. Amb tot, i en les modalitats de córrer o caminar, s’han ofert dos recorreguts diferents: un de 6 quilòmetres i un de 9.

La iniciativa #pelsValents ja arriba a més de 200 cossos de seguretat catalans i espanyols, entre policia local, protecció civil, agents rurals i IPAs. Fins al moment, la iniciativa ha recaptat més de 700.000 euros. S’espera que aviat es pugui fer l’entrega d’un nou xec, de 800.000 euros, a l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és arribar al milió d’euros recaptats per la investigació del càncer infantil.

Foto: Aj. Caldes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit