Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Kave Home, amb seu a Sils, ha crescut aquest 2023 i preveu expandir-se a Milà, Roma i París

Kave Home subratlla que el seu nou centre logístic a Tordera ha estat un puntal per al creixement de la companyia i preveu ampliar-lo de cara al 2025


La marca de mobles i decoració amb seu a Sils ha crescut un 30% durant el 2023. Així ha tancat l’exercici facturant més de 200 milions d’euros. En un comunicat l’empresa explica que aquest creixement es deu a l’aposta que Kave Home va fer per expandir la seva xarxa de punts de venda. A més, també assenyala que va reforçar presència a França i a Itàlia, dos dels seus mercats estratègics. De fet, Kave Home té previst per aquest 2024 obrir botigues a Milà, Roma i París.

La companyia de disseny de mobles i decoració, que ja va créixer un 34% durant el 2022, tanca l’últim any amb un increment similar de la xifra de negoci. Segons informa en un comunicat, durant el 2023 ha crescut un 30% i ha tancat exercici facturant més de 200 MEUR.

La bona marxa de l’empresa s’ha reflectit a totes les àrees de negoci. En aquest sentit, les vendes a internet, per exemple, han crescut un 50%. La companyia, però, subratlla l’aposta que ha fet per expandir la marca Kave Home al canal retail, bé sigui amb botigues pròpies o franquiciades. Actualment, la marca ja té presència a una xarxa de 115 punts de venda repartits en més de 50 països.

Durant el 2023, l’empresa ha redimensionat algunes de les seves botigues, ampliant-ne la superfície. A més, ha reforçat presència a dos mercats que considera estratègics: França i Itàlia. Precisament, seguint en aquesta línia, aquest 2024 Kave Home obrirà noves botigues a Milà, Roma i París. A més, al llarg de l’any passat Kave Home també ha sumat noves franquícies a Guatemala, Bulgària, Islàndia, Hongria o Singapur.

En paral·lel, Kave Home ha continuat creixent dins el canal professional. Entre d’altres, fent que els seus mobles guanyin presència en projectes de cadenes hoteleres o de restauració.

El centre logístic de Tordera, un puntal

Kave Home subratlla que el seu nou centre logístic a Tordera ha estat un puntal per al creixement de la companyia. Inaugurat l’any passat, aquesta nau té una superfície de 53.000 metres quadrats i pot emmagatzemar fins a 44.000 palets. Per al 2025, l’empresa familiar ja té al cap ampliar-la, fent que dobli superfície i arribi a sumar més de 100.000 metres quadrats.

El centre logístic de Tordera, a més, també inclou un centre per recuperar i reciclar mobiliari. Segons subratlla Kave Home, això ha permès que la companyia “augmenti en un 40% el mobiliari al qual s’ha pogut donar una segona vida”, reciclar més del 90% dels residus que genera la nau i disminuir en un 60% els voluminosos. Tot això ha permès que Kave Home hagi tancat els res últims anys aconseguint “la neutralitat de l’impacte climàtic de l’empremta de carboni”.

Ampliar la seu i primeres col·leccions a mida

Entre els objectius que s’ha fixat per a aquest 2024, Kave Home vol ampliar la seu corporativa de l’empresa a Sils. Entre d’altres, per poder atendre l’increment previst de plantilla (que actualment ja suma més de 600 treballadors arreu del món). A més, també vol crear un centre tecnològic de desenvolupament de producte i fabricar les seves primeres col·leccions de mobiliari a mida a l’estat espanyol durant aquest primer trimestre d’any.

Per tirar-ho endavant, fa poc Kave Home ha comprat una nova planta de fabricació de mobles a Yecla (Múrcia) i ha ampliat amb 6.000 metres quadrats el centre d’entapissat que ja té a la regió. Durant el 2024, concreta l’empresa, els mobles amb el segell de Kave Home que es fabriquin al territori estatal suposaran més del 30% de tots els que es produeixin.

Per últim, durant l’any passat, Kave Home ha tret al mercat més de 1.000 referències noves de mobiliari i objectes de decoració i ha engegat un nou projecte cultural, el Kave Gallery.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit