Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Mancomunitat de la Ribera Alta visita la Selva per conèixer el model de gestió de residus

A la trobada s'ha exposat el procés d'implantació del sistema de recollida porta a porta i, també, de la posada en funcionament de la taxa justa


Diversos representants del servei de residus de la Mancomunitat de la Ribera Alta (València) han visitat la comarca de la Selva per conèixer el model de gestió de residus. La visita s’ha fet aquest dimecres al Parc Mediambiental del Consell Comarcal de la Selva (CCS).

La trobada ha consistit en l’exposició del procés d’implantació del sistema de recollida porta a porta i, també, de la posada en funcionament de la taxa justa.

Des de la Mancomunitat han viatjat fins a la Selva David Salán, responsable del Servei de Residus de la Mancomunitat; i Òscar Giménez, cap del Departament de Medi Ambient d’aquesta entitat. Del CCS hi han participat el president, Martí Pujals; el conseller de Residus i Sanejament, Eduard Colomé; i la consellera de Sostenibilitat i Energia, Marta de Egea. També hi han assistit el cap del departament, Felip Toledo, i la cap de la unitat de Medi Ambient, Mònica Peso.

El cap de Medi Ambient de la Mancomunitat, Òscar Giménez, ha destacat que la visita ha sigut “molt interessant”, sobretot perquè la gestió directa de la comarca “està funcionant molt bé”.

“Ha sigut molt interessant per nosaltres conèixer el que estan fent, com ha sigut el canvi a una gestió directa, que a més sabem que està funcionant molt bé, per això hem vingut a veure-la. Vull agrair al Consell Comarcal i a Nora la visita. Segur que continuarem en contacte”

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit