Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La lloretenca Laura Gibert estrena la cançó ‘Permanent’


La lloretenca i exconcursant del programa de TV3 ‘Eufòria’, Laura Gibert, estrena cançó aquest divendres 30 de juny. Amb el títol Permanent, la cançó, que compta amb la col·laboració de Sara Roy i Jordi Pinyot, està dedicada a la mare de l’artista de Lloret de Mar.

Gibert ha explicat a Ràdio Marina que tenia moltes ganes de fer aquesta cançó que, segons explica, és un registre molt diferent als seus treballs anteriors. Així mateix, apunta que està molt contenta de publicar aquest nou tema. Gibert assegura que és una de les cançons més especials que farà al llarg de la seva carrera.

“És una cançó per la meva mare i tenia moltes ganes de fer-la des de fa molt temps. És un registre diferent, òvbiament, perquè trobo que és especial i ha de ser així perquè és per la meva mare. Estic molt feliç de fer un tema així, per fi, perquè era una cosa que jo volia fer ja. Ara era el moment i m’ha vingut molt de gust. Jo crec que és una de les cançons més maques que tindré i, sobretot, segur que és la més especial.”

A més, Gibert també apunta que les persones implicades en el videoclip són de Lloret i Blanes. Com diu, “és tot molt familiar”.

“El rodatge del videoclip va ser molt guai perquè totes les persones implicades són de Lloret o de Blanes, com a molt. Per exemple, la persona que m’ha fet el videoclip, fèiem els Reis de petits. És tot molt familiar, hi surt tota la meva família, o sigui, totes les persones a qui la meva mare va estimar.”

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit