Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La línia d’autobús Girona – Blanes triplicarà el servei a partir d’aquest dissabte


La línia d’autobús 601 que connecta Girona amb Blanes triplicarà el servei a partir d’aquest dissabte 17 de setembre i passarà dels 9 als 28 viatges per sentit. La Generalitat ha pres la mesura arran de l’augment considerable d’usuaris que ha registrat la línia que opera l’empresa Sagalés. Durant els set primers mesos d’aquest 2022 l’han utilitzada 41.708 passatgers. Són un 25% més en comparació amb el mateix període del 2019, el darrer any prepandèmia, quan el servei va registrar 33.365 usuaris.

L’augment de viatges permetrà que la línia també funcioni en diumenges i festius, ampliant així el servei a tots els dies de la setmana. A més, es passarà dels set viatges per sentit entre setmana a quinze, i de dos a set els dissabtes feiners. Amb aquests canvis, subratlla el Departament de Territori, es garanteix garanteixen autobusos cada hora entre setmana i cada dues hores els caps de setmana i festius.

D’acord amb la tendència actual, la Generalitat considera que podria tancar l’any havent transportat un total de 79.000 passatgers, mentre que el 2019 se’n van traslladar 63.200. A més, la previsió és que la línia arribi als 96.000 viatgers entre el 2023 i el 2024.

Foto: Ariadna Reche/ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit