test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Legio V Macedònica de Blanes serà la representant de Catalunya al Festival Ethno Georgia 2024 de Tbilissi


La Legió V Macedònica de Blanes representarà Catalunya al Festival Ethno Georgia 2024 que es fa a Tbilissi (Geòrgia) aquest cap de setmana.

El Festival Ethno Georgia se celebra del 6 al 10 de juny al castell fortificat del rei Levan. Consisteix a fer una trobada multicultural i ètnica amb associacions i grups d’arreu del món que representen diferents èpoques històriques. Així, durant aquests quatre dies, Tbilissi acollirà des de romans, com encarna el grup de Blanes, fins a guerrers samurais o soldats de les tropes napoleòniques. Aquest festival, com assenyalen des de l’Ajuntament de Blanes, és una oportunitat per donar a conèixer “els principals atractius dels indrets d’on procedeixen” els diferents grups.

La Legió V Macedònica de Blanes és l’únic grup convidat de Catalunya i de l’Estat. Així en serà el representant. Fins a Geòrgia hi han viatjat quatre armats. Són el president de l’entitat, Rafel Comas, que anirà acompanyat de qui va ser la primera capitana manaia a Catalunya, Magda Gascon, així com Francesc Muñoz i Edgar Muñoz. Aquest, però, no és el primer viatge internacional que fa la Legió V Macedònica de Blanes. Fa uns mesos van visitar Roma per celebrar l’aniversari de la ciutat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit