Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Guàrdia Municipal de Riudellots va fer 937 serveis durant el 2023

El consistori destaca cinc actuacions relacionades amb armes


Els agents del cos de la Guàrdia Municipal de Riudellots de la Selva van dur a terme 937 serveis durant el 2023. Segons l’Ajuntament de Riudellots, d’entre el total d’actuacions, en destaquen cinc, les quals van estar relacionades amb armes o armes de foc.

Per àmbits, un total de 322 serveis van estar relacionats amb la seguretat ciutadana i 79, amb els animals. En matèria de trànsit i accidents es van fer 237 serveis, que inclouen proves d’alcoholèmia i drogues, intervencions en accidents o controls de circulació, entre d’altres.

D’altra banda, durant el 2023 es van produir 11 incendis i cremes descontrolades al municipi que van requerir l’actuació de la Guàrdia Municipal. A més, 20 actuacions van estar relacionades amb abocaments il·legals i mals reciclatges, aquests últims relacionats amb el mal ús del sistema Porta a Porta, implementat des del 2017.

Durant l’any passat també es van fer 85 serveis relacionats amb funcions administratives i 26, amb la policia judicial com citacions o notificacions.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit