Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Generalitat preveu la posada en marxa del corredor de bus de Blanes a Lloret per al 2025


La Generalitat preveu la posada en marxa del corredor de bus entre Blanes i Lloret pel 2025. Ho ha dit el conseller de Territori, Juli Fernàndez, que ha anunciat la posada en marxa entre aquest 2023 i el 2025 d’un total de 6 corredors de bus a tot Catalunya.

En el cas del de la Selva Marítima, el corredor de bus anirà de l’estació de tren de Blanes fins a l’estació de busos de Lloret. Tindrà 7,2 quilòmetres que transcorreran per la GI-682 i suposarà 19,2 milions d’euros d’inversió finançats a través dels fons Next Generation. En aquest punt, es reconfigurarà la calçada 1+1 per la implantació d’un carril bus alternat 2+1 i puntualment s’hi preveu implantar un carril bus per sentit.

A banda del corredor de la Selva Marítima es posaran en marxa els corredors Salt-Girona; Terrassa-Sabadell; Sabadell-Castellar del Vallès i Riera de Caldes-Palau Solità i Plegamans.

Els corredors de bus ràpids, que també incorporen carrils bici i per a vianants, inclouen mesures de priorització a les interseccions i a les rotondes i s’adaptaran a les necessitats de cada cas. En total, la Generalitat preveu la construcció de 30 quilòmetres de corredors bus acompanyats de 28 quilòmetres de vies ciclistes.

Foto: marina360/JLV

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit