Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Generalitat es posiciona en contra de retirar les sancions recurrents del radar de Lloret


La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya ha enviat a l’Ajuntament de Lloret de Mar un dictamen desfavorable sobre l’anul·lació de les multes recurrents del polèmic radar de l’Avunguda Vila de Blanes. El consistori pretenia revocar les segones i següents sancions imposades a persones a les quals no se’ls havia notificat encara la primera.

L’alcalde Jaume Dulsat ha explicat que aquestes multes són “injustes” perquè no donava als conductors “l’oportunitat d’adequar el comportament” a la velocitat que tocava. És el que va dictaminar un informe jurídic extern encarregat per l’Ajuntament de Lloret a un expert de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Aquest dictamen jurídic aconsellava sotmetre la decisió final a l’informe de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, amb l’objectiu de tenir “la màxima seguretat jurídica” per revocar les sancions, segons expliquen des de l’Ajuntament.

El radar de l’Avinguda de Blanes de Lloret es va instal·lar el juliol del 2021. Al març d’enguany es va retirar per les queixes que havia ocasionat per totes les multes que s’havien posat en tants pocs mesos.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit