Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Fundació El Molí de Puigvert obre una botiga solidària a Blanes


La Fundació El Molí de Puigvert ha obert aquest dijous una botiga de roba solidària a Blanes. L’obertura de l’establiment forma part d’un nou projecte de la Fundació adreçat a donar atenció i suport a dones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin tenir accés al món laboral. La nova botiga està situada al carrer Ses Falques, 35 i té una superfície de venda de 200 metres quadrats.

Segons expliquen des de la Fundació, bona part dels articles que es venen a la nova botiga provenen de donacions de grans empreses tèxtils que col·laboren amb l’entitat. Es tracta de roba nova procedent de restes de sèrie i que en alguns casos poden tenir petites tares.

Però el projecte va molt més enllà de la botiga. Al mateix edifici del comerç s’han habilitat aules i despatxos on els professionals de la Fundació faran el seguiment de les persones en procés d’inserció que aprenen i treballen a la botiga. L’objectiu, segons expliquen, és disposar d’un espai on dissenyar itineraris personalitzats per a les usuàries que incloguin preparació per al mercat laboral i formació, entre altres aspectes.

La Fundació Molí d’en Puigvert treballa fonamentalment amb persones amb problemes de salut mental. Ara, però, aposten també per altres col·lectius vulnerables, majoritàriament dones en risc d’exclusió social de l’Alt Maresme i la Selva Marítima.

En una primera fase, la botiga dona feina directament a 10 persones: 2 professionals i 8 dones usuàries del servei.

Foto: Imatge de la botiga (Fundació El Molí de Puigvert)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit