test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Fundació ASPRONIS organitza la primera edició dels Premis ASPRONIS

S'entregaran durant la celebració del segon sopar solidari, que enguany espera superar el centenar de participants en el primer sopar i recaptar prop de 12.000 €


La Fundació ASPRONIS celebrarà el segon sopar solidari aquest dimecres 29 de maig a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. Aquest any, coincidint amb el sopar, la fundació també celebrarà la primera edició de la gala Premis ASPRONIS.

Els guardons reconeixeran institucions, empreses i persones que contribueixen a l’assoliment del propòsit fundacional de l’entitat. Segons apunten, aquest és l’acompanyament de persones i famílies perquè tinguin millors oportunitats de vida. Els Premis ASPRONIS es dividiran en quatre categories que porten els noms dels presidents d’honor i dos patrons significants en la història de la Fundació.

El Premi M. Dolors Oms premiarà en l’àmbit assistencial i per la contribució a la plenitud de drets. El Premi Robert Pujol, en l’àmbit laboral per la inserció dels col·lectius en empreses o la contractació de feines al nostre Centre Especial de Treball. D’altra banda, el Premi Xavier Oms, en l’àmbit esportiu, lúdic o turístic. Finalment, el Premi Joan Domènech premiarà als valors culturals o socials.

El 2n sopar solidari d’ASPRONIS

El primer sopar solidari de la Fundació ASPRONIS es va fer el 2022. Així, es va recuperar el que ja es feia als anys 70, quan també se celebraven sopars i gal·les amb finalitat solidària.

Aquest 2n sopar comptarà amb l’actuació del cantant Miquel Abras i estarà conduït pel comunicador Llucià Ferrer.

Els tiquets per assistir al sopar es poden adquirir al web d’ASPRONIS a un preu de 85 €. També hi ha l’opció de fer el donatiu en format de cobert o taula zero en el cas de no poder assistir al sopar. L’objectiu d’aquesta segona gala és superar el centenar de participants en el primer sopar i els gairebé 12.000 € recaptats.

ASPRONIS atén actualment més de 750 persones en risc d’exclusió i més de 1800 infants als seus serveis de la Selva i l’Alt Maresme. La Fundació acompanya aquests col·lectius amb serveis i suports perquè tinguin més oportunitats i millor qualitat de vida.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit