Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Fira Medieval d’Hostalric torna i celebrarà 25 anys


Després de dos anys marcats per la pandèmia, la Fira Medieval d’Hostalric torna i celebra el seu 25è aniversari. Des de l’Ajuntament d’Hostalric la regidora de Turisme, Marta Roura, explica que estan “il·lusionats” per poder recuperar la Fira Medieval i n’esperen una “participació molt bona”.

Roura explica que la “novetat” d’aquest any és poder tornar a celebrar la fira. L’any 2020, arran de les restriccions sanitàries, aquest esdeveniment es va suspendre. El 2021 es va celebrar en petit format. Enguany, la Fira Medieval es farà amb un format, gairebé, prepandèmic.

“Podríem dir que la novetat d’aquest any és poder celebrar la Fira. Potser la celebrem en un 85-90%. Hem evitat els espectacles que hi havia més aglomeració de gent perquè bé, tot i que la setmana que ve es treuen les mascaretes i vivim en una certa normalitat,  encara tenim covid. Hem volgut ser una mica prudents, en aquest sentit. Se celebra en un 90%: hi haurà el Gran Mercat, gairebé tots els espectacles són a l’aire lliure, no hi ha problema d’aglom3racions… Però si demanem a la gent que portin la mascareta si en algun punt està una mica més massificat.”

La Fira Medieval té l’objectiu de donar a conèixer la història medieval del poble d’Hostalric, que va ser la capital del Vescomtat de Cabrera. Durant els dies 15, 16 i 17 d’abril, el Castell d’Hostalric, el carrer Major, el claustre de l’Ajuntament, i molts altres emplaçaments, acolliran múltiples activitats i propostes culturals que s’emmarquen dins d’aquest context històric que caracteritza Hostalric.

Foto: Turisme Hostalric

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit