test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Federació Comarcal d’ERC a la Selva té nova executiva

La militància republicana selvatana també ha escollit Xavier Xarbau i Mariona Bargalló com a consellers nacionals en representació de la comarca de la Selva


La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la Selva té nova executiva. Josep Calataiud, actualment director de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Girona ha estat elegit com a president de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a la Selva. El càrrec de secretària general l’ocuparà la regidora d’ERC de Sant Hilari Sacalm, Emma Puigví.

La candidatura de Calataiud i Puigví ha sigut l’única que s’ha presentat al Congrés celebrat aquest dissabte 18 de novembre a Santa Coloma de Farners. La militància republicana de la Selva ha donat suport a aquesta candidatura. Com apunten en un comunicat, “té l’objectiu de treballar col·laborativament amb i des de les seccions locals i els governs municipals existents”.

La nova candidatura de la Federació Comarcal d’ERC a la Selva compta, també, amb membres de l’antiga executiva. Acompanyant Calataiud i Puigví hi haurà Eduard Adrobau, Anna Tresserras, Albert Ferrández, Anna Camps i Amaranta Gibert. També Amadeu Breva, Albert Sanz, Josep Maria Bagot, Eva Viñolas i Nil Papiol.

En aquest mateix Congrès, la militància republicana selvatana també ha escollit Xavier Xarbau i Mariona Bargalló com a consellers nacionals en representació de la comarca de la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit