Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La discoteca Tropics de Lloret revalida el màxim distintiu mundial en oci nocturn


La discoteca Tropics de Lloret de Mar ha revalidat el guardó ‘Triple Excellence in Nightlife’. Aquest distintiu, considerat la màxima distinció mundial en oci nocturn l’atorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn. El local lloretenc és l’únic de les comarques gironines que l’ha obtingut.

Teddy Law, responsable de Tropics ha afirmat en declaracions a Nova Ràdio Lloret, que està “molt content de renovar aquest distintiu que fa dos anys que vam obtenir per primera vegada.” Amb aquest distintiu, Law afirma que a Tropics “complim amb tot el tema acústic, de seguretat i servei.”

Tres distintius en un

El guardó Triple Excellence inclou tres distintius eferents a la seguretat, la qualitat acústica i la qualitat de servei.

Referent a la seguretat i a la qualitat acústica, els locals han de disposar d’alcoholímetres, reanimadors cardíacs, detector de metalls i limitador de so. Així mateix, també han de tenir un protocol per evitar les agressions sexuals i comptar amb personal que hagi realitzat un curs pràctic sobre seguretat.

Pel que fa a l’altre distintiu referent a la qualitat de servei, aquest té en compte el personal del local i tot allò que s’ofereix als clients, tant dins com fora del local.

Les discoteques i locals nocturns poden obtenir algun d’aquests distintius per separat o bé aconseguir la màxima certificació. Disco Tropics va ser guardonada amb el màxim distintiu el febrer del 2020, però el local St. Trop, també de Lloret, compta amb el distintiu de seguretat i el de qualitat acústica.

Foto: Disco Tropics

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit