test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La discoteca Phoenix de Calella rep la distinció ‘Triple Excellence’ com a espai segur d’oci nocturn


La discoteca Phoenix de Calella s’ha convertit en el primer local d’oci nocturn del Maresme que rep la distinció ‘Triple Excellence’ com a espai segur d’oci nocturn. Aquest reconeixement, que atorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn, certifica que el local compleix una sèrie de mesures en àmbits com la seguretat, la contaminació acústica i la qualitat de servei. A més, una de les mesures fa referència a la prevenció de delictes contra la llibertat sexual en espais d’oci nocturn.

El director de la discoteca calellenca, Raúl Zarco, explica a Ràdio Marina que la distinció rebuda és fruit de la feina “del dia a dia”:

 

“Ens han donat aquesta distinció per l’èxit de la nostra feina del dia a dia. Portem molt de temps […] treballant força i a través de Night Life Internacional ens han concedit aquesta commemoració per la feina ben feta. Com dic jo “quién siembra recoge”. Gràcies al conjunt de treballadors que som. És el pel tema de la seguretat, de la contaminació acústica i qualitat del nostre personal, sigui d’un porter, d’un cambrer, de tots. Per obtenir-lo […] hem hagut de passar unes certes formacions a nivell general. I el més important, un tema que ara per desgràcia està molt malament, és el que nosaltres diem “Àngela” [en referència a les agressions sexuals conegudes com ‘Ask For Angela’, com el cas del futbolista Dani Alves], de violència masclista cap a la dona. Tenim un protocol pel qual si hi ha alguna cosa actuarem. Al final, aquest és un premi a la feina ben feta durant molts anys”.

Discoteca Phoenix Calella
Foto: Discoteca Phoenix Calella

Zarco remarca que, tot i que poden tenir lloc incidents, tot el personal del local sap el què ha de fer en tot moment:

 

“Cadascú que treballa amb nosaltres sap quina és la seva funció en un cas de, per exemple, si es crema alguna cosa a la discoteca, si s’ha d’evacuar la gent o en aquest protocol de l’Àngela, que és un dels més importants. Tothom sap el què ha de fer i s’ha format per això. Tots un diploma. Hi ha una activació. Si passés alguna cosa, cadascú sap el què ha de fer en aquell moment”.

Raúl Zarco - Discoteca Phoenix Calella
Raúl Zarco – Discoteca Phoenix Calella

Respecte a la recuperació del sector de l’oci nocturn després de la crisi de la pandèmia, Raúl Zarco és optimista i creu que l’estiu del 2023 serà bo “per a tothom”:

 

“Nosaltres vam començar l’any passat la postpandèmia. Estem contents com va anar. I aquest any, que portem dos mesos i escaig oberts, la veritat és que pinta molt bé. Sé que és així perquè tinc relació amb els teleoperadors i els hotels. Vé un estiu bastant bo. De fet diuen que els hotels han fer ‘soldout’. Les previsions són bones però no perquè vingui més gent tothom farà més diners, tampoc és això. Fins ara estic molt feliç i content de com estan anant les coses perquè hem passat dos o tres anys molt malament, tots en general. Abans tenia una esperança. Ara, l’esperança la crec perquè estic veient que aixó va “viento en popa”. Crec que serà un estiu molt bo per tothom, inclús per l’hosteleria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit