Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La Cursa Mar i Murtra és una cursa popular per córrer i gaudir, hi dediquem moltes hores perquè tothom que s’apunti gaudeixi”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Joan Muñoz, president de Fondistes Blanes. Amb ell hem parlat de la XXXV Cursa Mar i Murtra que es disputa aquest diumenge.

Actualment, la Cursa Mar i Murtra té tres recorreguts. Com explica el president de l’entitat organitzadora el recorregut dels 20 km és la cursa “clàssica”, tot i que apunta que “va perdent força”. La trail, en canvi, de 16 km, és “dura, però molt maca de veure i té més acceptació”. “Tothom tira cap a la muntanya, ara”, diu Muñoz. El tercer recorregut, el de 10 km, fa bona part del tros del riu Tordera.

“Ara estem al 80% d’inscrits”, explica Muñoz, “però encara hi ha temps fins dissabte”.

A la Cursa Mar i Murtra, com assenyala el president de Fondistes Blanes hi participen més de 100 persones voluntàries. Com diu, “és complicat de coordinar, però tenim una junta que treballa tot l’any per organitzar-la”. “És treball en equip”, conclou. Tot i això, Muñoz subratlla que el principal objectiu que tenen és que tothom que s’apunti gaudeixi. “Els corredors només s’han de preocupar de córrer”, afirma. En aquesta línia, també fa èmfasi que la Cursa Mar i Murtra és una cursa popular i que, per tant, s’ha de fer “per córrer i gaudir”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit