Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Cursa de Nadal de Lloret estrenarà nou recorregut

Enguany, aquesta cursa solidària vol promoure la integració dels infants a través de l'esport


Lloret de Mar acollirà una nova edició de la Cursa de Nadal el diumenge 24 de desembre. Enguany, com a novetat, s’estrenarà un nou recorregut. L’edició d’enguany d’aquesta competició, organitzada pel Club d’Atletisme Lloret – La Selva i l’Ajuntament de Lloret de Mar, espera reunir 500 persones.

La principal novetat de la Cursa de Nadal de Lloret d’aquest 2023 serà el nou recorregut. Com assenyala l’exatleta, Àngel Mullera, també part de l’organització, “després de tantes edicions, està bé fer canvis per motivar a més gent”.

“La veritat és que amb tants anys que porta la Cursa de Nadal està bé fer canvis. Per la gent que fa tants anys que ve és bo que hi hagi una cosa diferent per poder motivar a més gent. Creiem que se li dona més importància al passeig marítim de Lloret de Mar, que és una de les coses més maques que tenim i, per la gent que vingui de fora, que el pugui gaudir.”

Així doncs, com apunta també Mullera, el nou recorregut donarà protagonisme al passeig Marítim. Els participants sortiran de dins les Pistes d’Atletisme fins a la rotonda de la Piscina. Allà giraran fins a la Roca d’en Maig per anar al passeig Marítim. Faran tot el passeig fins a les Pistes d’Atletisme.

Les inscripcions per la Cursa de Nadal de Lloret 2023 ja estan obertes. A més, enguany, aquesta cursa solidària vol promoure la integració dels infants a través de l’esport.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit