Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Corporació rep el tercer premi a la innovació CSCimpulsa 2022


El servei d’Atenció Domiciliària Integral de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut el 3r premi a la innovació CSCimpulsa 2022. Forma part del projecte HomeConnect, una plataforma mHealth (mobile health) que ofereix a l’usuari intervenir en el seu procés de cura i interaccionar amb els professionals de la salut.

L’eina digital de HomeConnet permet la integració de les dades que generen tant els usuaris des d’altres dispositius (tensiòmetres, termòmetres…) com els professionals. Totes les dades introduïdes són enregistrades a la història clínica de l’usuari mitjançant una integració única. D’aquesta manera és possible avançar-se a complicacions de salut que puguin aparèixer.

Un premi per l’impúls

Enguany ha sigut la primera edició dels premis Impulsa, organitzats pel Consorci de Salut i Social de Catalunya(CSC) en col·laboració amb Roche Farma¡. La cerimònia s’ha celebrat al Cosmocaixa de Barcelona. Aquests premis tenen com a objectiu principal impulsar noves propostes en el sistema sanitari, incentivant la cultura de la innovació en les organitzacions de salut i fent costat al desenvolupament de projectes en aquest àmbit.

El projecte de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut el tercer premi. Aquest guardó, dotat amb 10.000 euros, ha de servir per impulsar el projecte ‘HomeConnect’. A més de l’import econòmic els responsables de la iniciativa premiada també tenen accés a un programa de mentoring per treballar en la millora de l’eina.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit