Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Coordinadora Antimonàrquica convoca una manifestació aquesta tarda a Lloret en contra de la presència reial


La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha organitzat una manifestació aquest dimecres 10 de juliol a Lloret de Mar per la visita reial amb motiu dels Premis Princesa de Girona, que s’entregaran avui al municipi.

La mobilització començarà a les 18 h des de l’estació d’autobusos de Lloret. Des d’aquí, es dirigirà fins a 100 metres del Palau de Congressos, on tindrà lloc un acte polític de protesta. Aquí es faran els parlaments de representants de diverses organitzacions i entitats participants en la protesta. Seran Lluís Llach, president de l’ANC; Dolors Bassa, representant d’ERC; o, Dani Cornellà, diputat de la CUP, entre d’altres. A més, també hi haurà actuacions musicals d’Eduard Canimas, Els Combatents o Titot, entre altres.

Afectacions al trànsit

Des de la Policia Local de Lloret han avisat de les possibles afectacions del trànsit al municipi arran d’aquesta manifestació. El cos municipal anuncia que es tallarà la circulació de vehicles a l’avinguda Vila de Blanes i a l’avinguda Vila de Tossa entre les 17.30 h a les 21 h.

Així, els vehicles procedents de Tossa de Mar seran desviats a l’avinguda Pau Casals, Passeig Marítim i Just Marlès. Pel que fa als vehicles amb destinació a Tossa, seran desviats a la rotonda de l’avinguda de Blanes amb Just Marlès per aquesta última avinguda, Passeig Marítim i l’avinguda Pau Casals. En canvi, els vehicles procedents per l’avinguda de Vidreres direcció cruïlla avinguda Vila de Blanes, seran desviats pel carrer Mestres.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit