Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La comarca del Maresme i 7 municipis de la Selva baixen a fase d’alerta per sequera

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat ja freguen el 40% després de gairebé quatre mesos d'augments de les reserves.


Tots els municipis de la comarca del Maresme i set de la Selva estan en fase d’alerta. La resta de municipis de la Selva Interior, continuen a la fase d’excepcionalitat. Aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat el pas d’excepcionalitat a alerta als 202 municipis del Ter-Llobregat. També el retorn a Emergència I de Darnius-Boadella.

Així doncs, els trenta municipis de la comarca del Maresme han passat a la fase d’alerta. De la Selva, també ho han fet HostalricBredaBlanesLloret de MarTossa de MarCaldes de MalavellaRiudellots de la Selva.

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat ja freguen el 40% després de gairebé quatre mesos d’augments de les reserves

Els embassaments del sistema Ter-Llobregat, que donen cobertura als municipis de la Selva i el Maresme ja freguen el 40%. Ara, el nivell de reserves està en el 39,32% segons dades publicades per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) aquest divendres amb xifres mitjanes de dijous.

Des del 8 de març, quan els pantans de Sau, Susqueda, la Baells, la Llosa del Cavall i Sant Ponç sumats van tocar fons al 14,7% de la seva capacitat, les pluges de la primavera han propiciat augments en les reserves durant gairebé quatre mesos. Una circumstància idèntica als nou embassaments del conjunt de les conques internes, que de caure fins al 14,3%, han passat al 37,08%.

Darnius-Boadella, la Llosa del Cavall i Susqueda han crescut entre 10 i 15 punts percentuals en el mateix període. Els increments a Foix (6,6 punts) i Sant Ponç (3,8) són més moderats. Els dos que se situen al Camp de Tarragona, Riudecanyes i Siurana, són els únics que no han notat increments durant la primavera, i continuen pràcticament buits al 2,2% i el 2,1%, respectivament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit