Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Cavalcada de Reis de Blanes sortirà des de la Plaça dels Països Catalans


Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran la Cavalcada de Blanes aquest 2023 des de la Plaça dels Països Catalans. Les obres de millora que s’estan fent a la zona portuària han obligat a canviar el lloc d’arribada dels Reis d’Orient. Així, aquest 2023, ses majestats no arribaran per mar.

La Cavalcada de Reis de Blanes iniciarà el recorregut a la Plaça dels Països Catalans, davant del Col·legi Joaquim Ruyra. Les carrosses estaran estacionades a l’esplanada del costat de l’antic pavelló. A partir d’aquí, la cavalcada seguirà pel Passeig de la Marina, passant per la Plaça Catalunya, el Passeig Cortils i Vieta fins arribar al Carrer Ample. En aquest punt, el recorregut serà el mateix que els anys d’anteriors: Plaça de la Solidaritat, Rambla Joaquim Ruyra fins la cruïlla amb el Carrer Doctor Xavier Brunet.

El darrer tram del recorregut, els Reis d’Orient el faran a peu pel Passeig de Dintre, fins arribar davant del pessebre, on saludaran al Nen Jesús. Tot seguit, pujaran al Despatx d’Alcaldia des d’on saludaran als infants i famílies que s’hagin congregat a la Plaça dels Dies Feiners.

Una comitiva reial de més de 300 persones

La Cavalcada de Reis del 2023 comptarà amb més de 300 persones i sis carrosses. A més, també hi haurà elements complementaris com un gran gos de peluix articulat. La comitiva anirà acompanyada de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria i la Banda Musical i Mossèn Joan Batlle.

Foto: Aj. Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit