Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Casa de la Paraula de Santa Coloma acull l’exposició ‘El Llibre de la Selva’


La Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners acull fins el mes de setembre l’exposició ‘El Llibre de la Selva’. Es tracta d’una mostra que ressegueix la trajectòria d’aquesta publicació de còmic ‘underground‘ editada entre el 1989 i el 1991, des dels seus orígens a l’Institut Montsoriu d’Arbúcies fins a la seva arribada al Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

El Llibre de la Selva hi van participar molts joves aficionats de les comarques gironines al dibuix com Quim Bou, dibuixant de Cavall Fort i creador de la saga Orn.

L’exposició que es pot veure a la Casa de la Paraula compta amb dibuixos i fotografies. El conjunt explica com va aparèixer aquesta publicació íntegrament en català en un entorn rural. L’exposició també vol destacar el paper de la publicació com a mitjà de comunicació artístic per als joves. A més, també posa el focus en l’impacte social i cultural que va tenir ‘El Lllibre de la Selva’ a la comarca de la Selva i dins del panorama del còmic gironí als anys vuitanta.

L’exposició es va inaugurar el passat cap de setmana i es podrà visitar fins el 10 de setembre a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners.

Foto: Ajuntament Santa Coloma de Farners

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit