Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La candidatura de Caldes per acollir la Ryder Cup 2031 en avaluació


Una delegació tècnica de la Ryder Cup va visitar el Camiral Golf&Wellness de Caldes de Malavella el dijous passat, segons ha publicat l’agència EFE. El motiu de la visita era avaluar si la candidatura Costa Brava-Barcelona pot organitzar l’edició de l’any 2031 a les instal·lacions caldenques malgrat la negativa de la Generalitat per a la construcció d’un tercer camp de golf.

David Plana, conseller delegat del Camiral Golf&Wellness, en declaracions a EFE, ha explicat que continuen treballant perquè la candidatura Costa Barava-Barcelona compleixi les condicions i demandes com la d’acollir la Ryder Cup 2031 amb els dos camps de golf que disposa el centre caldenc. Plana es mostra optimista sobre la possibilitat que la Ryder Cup 2031 s’acabi celebrant a Caldes de Malavella. De fet destaca que el Consell de Ministres ja ha aprovat i firmat el paquet de mesures econòmiques i fiscals necesaries, entre d’altres requeriments. A més, insisteix en l'”important” impacte que suposaria que Catalunya acollís la Ryder Cup. Com diu, aquest és “el tercer esdeveniment esportiu mundial després del Mundial de Futbol i els Jocs Olímpics”.

Durant el mes d’octubre, com ha apuntat Plana, esperen rebre una resposta després de la visita dels tècnics de la Ryder Cup. Ara bé, com assenyala EFE, Ryder Cup admet que està valorant altres alternatives.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit