test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La 8a edició del Festival Micròmetre de Santa Susanna comptarà amb artistes com Llol Bertran, Manel Barceló, Judit Martín o Albert Pla

Serà de l'1, 5, 6, 7, 8 i 10 de setembre


El teatre torna a Santa Susanna amb una nova edició del Festival Micròmetre. Enguany, en la seva vuitena edició, el festival es consolida amb sis dies de programació i amb espectacles protagonitzats per Lloll Bertran, Manel Barceló, Judit Martín o Albert Pla, entre d’altres. El 8è Festival Micròmetre se celebrarà l’1, 5, 6, 7, 8 i 10 de setembre.

Sis dies de programació

El Micròmetre arrencarà l’1 de setembre amb Lo nuestro estava cantado, una comèdia musical. La protagonitzen Rocío Madrid i l’actor de Pineda de Mar, Jaume Casals. L’obra està dirigida per Alícia Serrat. La direcció musical és de Ferran González.

Seguint la programació, el 5 de setembre arribarà a Santa Susanna Estimadíssims malvats, un muntatge de la companyia de teatre Nu. L’obra compta amb la direcció de Víctor Borràs Gasch i està interpretada per Jordi Vidal i Laia Vallès. El 6 de setembre serà el torn d’Albert Pla. ¿Os acordáis?.

El 7 de setembre hi haurà doble actuació. D’una banda, Molt soroll per res, una trama al voltant de l’amor, el sexe i els rols de parella, de la companyia Parking Shakespeare. Està dirigida per Israel Solà i interpretada per Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Ferran Herrera, Ariadna Matas, Santi Monreal, Ricard Sadurní. L’altra proposta és Not talent, l’espectacle d’humor de Judit Martín, amb la col·laboració d’Emma Bassas.

Pel que fa al 8 de setembre, serà el torn de Tot fent Pigmalió. Es tracte d’un espectacle interpretat per Lloll Bertran i Manel Barceló, sota la direcció de Marc Rosich i Jordi Andújar. La música original i la direcció musical són obra de Marc Sambola.

Per últim, el Micròmetre d’enguany clourà el 10 de setembre amb John i Jen, un musical protagonitzat per Marc Pociello i Anna Valldeneu. La direcció escènica és de Xavi Duch i, la musical, de Filippo Fanó.

Les entrades ja estan a la venda

La presentació de la nova edició del Micròmetre va ser aquest dissabte 1 de juny, al Centre Cívic de Santa Susanna. Tots els espectacles es faran al Centre Cívic, excepte el de la companyia Parking Shakespeare i John i Jen, que es farà a Can Ratés. D’altra banda, les entrades, ja a la venda, tindran un preu d’entre 12 i 15 euros.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit