Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La 40a Baixada de Carretons de Sant Hilari acull 200 participants


En el marc de la Festa Major, Sant Hilari Sacalm ha celebrat la 40a Baixada de Carretons aquest dissabte 26 d’agost. En aquesta edició hi han participat més de 200 persones i una norantena de vehicles que han fet el recorregut entre el Pla de les Arenes i el centre del poble. L’encarregada de donar el tret de sortida de la baixada ha sigut la Principal de Cassà.

La pluja també ha sigut la protagonista amenaçant la baixada. De fet, la pluja ha obligat a anul·lar la festa posterior a la baixada. A banda de la fi de festa de la Baixada de Carretons de Sant Hilari, les precipitacions també van obligar a reubicar actes com els concerts de barraques i la cantada d’havaneres amb els Pescadors de l’Escala.

40 anys d’història de la Baixada de Carretons

L’any 1981, l’entitat local ÇA-CALM EXPRÉS va organitzar la primera Baixada de Carretons de Sant Hilari. Durant les quatre dècades d’història, la baixada ha tingut quatre recorreguts diferents, tots amb sortida des del Pla de les Arenes. El primer passava pel carrer Vic, però l’any 1992 es va canviar i, llavors, recorria el carrer Benet. El tercer recorregut baixava pel carrer Hort Nou fins a la plaça de Cal Ros. El quart recorregut, l’actual, és el que passa per la carretera de Vic fins a la Plaça Dr. Gravalosa.

Per celebrar el 40è aniversari de la baixada, l’Oficina de Turisme – Can Rovira acull l’exposició 40 anys baixant amb carretons.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit