Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La 28a Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada arrenca el proper cap de setmana a Santa Coloma de Farners


L’Auditori municipal de Santa Coloma de Farners serà l’escenari de la 28a Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada a partir del diumenge 19 de febrer. El municipi selvatà acollirà propostes de teatre amateur fins a finals de març i el preu per entrada és de 8 euros.

A Santa Coloma de Farners hi va néixer l’actor Rafael Anglada i la seva ciutat natal li fa aquest homenatge des del 1990. L’Agrupació Teatral Farners, formada als anys trenta del segle passat, va instaurar aquest certamen teatral. Actualment, és l’Agrupació Teatral La Clau qui s’encarrega de programar aquesta mostra teatral que any rere any aconsegueix bones xifres de públic.

La mostra de teatre arrencarà el 19 de febrer amb C’est la vie de la companyia Guspira Teatre de Cassà de la Selva. El 26 de febrer es farà Quins pebrots del Grup de Teatre de Sant Hilari. El 5 de març, Toc Toc, de la companyia Teatre la Laguna de Sils. El 12 de març, Glups! de la companyia Toc Toc de Les Franqueses del Vallès. I finalment, el 19 de març, Bojos per la pasta, de la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà. Totes les funcions començaran a 2/4 de 7 de la tarda.

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit