Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La 23a edició del FITAG tanca fregant el ple d’ocupació


El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) ha posat punt final a la 23a edició amb un balanç global de 4.000 espectadors i fregant el ple en tots els espectacles. Entre el 22 i el 26 d’agost, el festival s’ha repartit entre diferents espais de Girona i també ha passat per Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Vidreres, Llançà (Alt Empordà) i Sant Gregori (Gironès).

El vicepresident quart de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Jordi Camps, ha destacat “la il·lusió i la insistència dels municipis, tant els ajuntaments com les companyies de teatre locals, per formar part del FITAG Municipis i portar la màgia del teatre allà on són les persones, perquè tota la ciutadania en pugui gaudir”.

Aquest any han participat en el FITAG grups de teatre amateur de Catalunya, Andalusia, Galícia, Murcia i també companyies de Colòmbia, Grècia, Itàlia, Polònia, Romania i Rússia. Una de les atraccions destacades del festival han estat els espais de trobada amb les companyies participants del festival, que han ofert als assistents l’oportunitat de conèixer actors i actrius de tot el món que participen en aquesta edició.

El FITAG està organitzat per la Diputació de Girona, coordinat per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a Girona i l’Ajuntament de Girona.

Foto: Fitag

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit