Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

KFC Lloret farà una donació setmanal al Banc d’Aliments de Girona

Amb aquesta iniciativa la franquícia vol lluitar contra el malbaratament alimentari


La franquícia de KFC de Lloret de Mar ha engegat un programa per lluitar contra el malbaratament alimentari. Amb aquesta iniciativa, doncs, el KFC de Lloret farà una donació setmanal al Banc d’Aliments de Girona dels productes que han excedit el seu temps de retenció al restaurant.

Com assenyalen des de KFC Lloret busca assistir a les comunitats més desfavorides. Ara bé, també vol prevenir el malbaratament alimentari. Alhora, també vol fomentar l’orgull entre els treballadors del restaurant pel fet de contribuir a una tasca social i mediambiental, com assenyalen.

Des de KFC Lloret asseguren que tot el producte que es dona ha estat retingut i emmagatzemat en òptimes condicions al restaurant. A més, apunta que es prenen totes les mesures necessàries per garantir que no es trenqui la cadena de fred i, així, mantenir la qualitat i seguretat alimentària.

La primera donació s’ha fet aquesta setmana. Els dos restaurants que KFC té a Lloret de Mar han donat prop de 25 kg d’aliments. Des d’ara, cada dimecres, el Banc d’Aliments de Girona realitzarà la recollida de tot aquell excedent de producció dels dos locals.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit