Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Kave Home, amb seu a Sils, rep el premi Impuls Cambra Expansió Internacional

La Cambra ha destacat la innovació, el respecte pel medi ambient, el disseny "transgressor" i "la seva agosarada i exitosa aposta d’expansió internacional"


La Cambra de Comerç de Girona ha atorgat el guardó Impuls Cambra Expansió Internacional a l’empresa Kave Home, amb seu a Sils. Ho ha fet durant la gala ‘L’empresa puja a l’escenari’ celebrada aquest dijous al vespre a l’Auditori de Girona.

Segons la Cambra, Kave Home ha sigut mereixedora del premi per “per haver sabut innovar en un sector amb una gran competència”. A més, afegeixen, que també ha mantingut “valors com el respecte al medi ambient, el disseny de peces funcionals, duradores amb un disseny transgressor”. A banda, la Cambra també ha destacat “la seva agosarada i exitosa aposta d’expansió internacional”. Francesc Julià, fundador de Kave Home, va ser l’encarregat de recollir el premi. El premi arriba pocs dies després de la notícia que Kave Home ha crescut un 30% aquest 2023 i enguany espera obrir botigues a Milà, Roma i París.

L’altra empresa premiada ha sigut la càrnia La Selva. Aquesta ha rebut el guardó Impuls Cambra de Llengua i Cultura “pel seu convençut i irrenunciable ús del català en tots els seus productes i actuacions”, segons ha assenyalat la Cambra. També “per la seva labor com a impulsora de la cultura del país i per la tasca incansable de mecenatge i d’impuls d’esdeveniments culturals i cívics”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit