Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Junts reclama millores en infraestructures a la comarca de la Selva

Millorar la seguretat de la GI-555, ampliació de la C-32, millora de la C-63, millora del transport públic o millores de la climatització dels centres escolars, són algunes de les peticions


Alcaldes i regidors de Junts reclamen millores a diverses infraestructures de la Selva. Ho han fet en una jornada de treball celebrada aquest divendres a Girona i a la qual hi han assistit una trentena de càrrecs electes.

Entre les peticions hi ha la millora de la seguretat de la GI-555, l’ampliació de la C-32 fins a Lloret de Mar i la millora de la C-63. Així com millorar el transport públic entre Girona i Banyoles. Els càrrecs electes de Junts a la Selva també creuen que la comarca pateix manca d’oferta educativa alhora que reclamen una millora de la connexió del transport públic amb els instituts.

Els càrrecs de Junts també han assenyalat l’estat deteriorat dels centres a més d’altres problemes com les ràtios de monitors de menjadors escolars i la necessitat de millores de climatització.

La jornada de treball té l’objectiu de coordinar l’acció política dels càrrecs electes i abordar els principals reptes del país. De fet, aquesta s’emmarca dins de la ronda de trobades d’estratègia que s’està fent a tot Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit