Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Junts reclama explicacions per la supressió d’una línia d’Educació Infantil 3 a Cabrera

Junts fa èmfasi en el fet que la decisió ha arribat en un context d'augment de població i poc abans de les portes obertes de l'Institut Escola Pla de l'Avellà


Junts per Catalunya ha reclamat explicacions al Govern per la supressió d’una de les dues línies d’Educació Infantil 3 a l’Institut Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar. Des del partit assenyalen que l’anul·lació d’aquesta línia d’infantil s’ha fet pocs dies abans de les portes obertes del centre.

Des de Junts apunten que la diputada Judith Toronjo ha preguntat al Govern quina és la planificació des del departament per tal de reubicar els alumnes afectats per la supressió de la línia I3 al municipi. A més, també ha demanat com es garantirà que els alumnes que vulguin escolaritzar en un centre educatiu públic ho puguin fer amb una línia menys d’infantil.

D’altra banda, Junts també fa èmfasi en el fet que la decisió ha arribat en un context d’augment de població en aquest municipi del Maresme. En aquest sentit, afegeixen que s’està construint un nou edifici annex a l’Institut Escola de Cabrera de Mar projectat amb dues línies per cada curs i que acull alumnes d’altres poblacions.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit