Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Junts i ERC tornaran a governar el Consell Comarcal del Maresme


Junts i ERC han arribat a un acord de govern per al Consell Comarcal del Maresme reeditant així el pacte que ha regit durant l’últim mandat. Les negociacions, encapçalades per Carles Bosch (Junts) i Josep Pena (ERC) han arribat a port aquest passat divendres i responen, com apunta Pena, a un “clam ciutadà” perquè les forces independentistes prioritzin acords entre elles a les institucions. El pacte ha estat presentat aquest passat divendres a Mataró.

Després dels resultats de les eleccions municipals del 28M els dos partits sumen els 17 consellers necessaris per aconseguir la majoria absoluta donat que el Consell Comarcal del Maresme té 33 consellers. A l’oposició quedaran el PSC, també amb 9 consellers comarcals, Partit Popular i En Comú Podem, amb dos cadascun i la CUP, VOX i ARA Pacte Local, amb un conseller comarcal cadascun.

El nou mandat de Junts i ERC al Maresme haurà d’abordar qüestions com el pacte per la mobilitat, la transició ecològica, la gestió del litoral o l’habitatge, entre altres. La constitució del Consell Comarcal del Maresme, si no hi ha impugnacions, tindra lloc el pròxim dia 10 de juliol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit